domingo, 25 de noviembre de 2007

ESTUDIS Y ÈXIT SOCIAL

Pense que tots busquem l'èxit, encara que hi han molts tipus d'èxits però ara anem a parlar de l'èxit social. Podriam definir l'èxit social com un objectiu primordial amb certa dificultat d'aconseguir. En aquest tipus d'èxit hen d'aconseguir la millor posició social, junt a una bona educació y cultura. Obtenint així un cert respecte en la societat que ens envolta.

Poden estar lligats els estudis y l'èxit social?

Doncs sí, perque estudiant és una de les millors maneres d'aconseguir èxit, ja que al pas del temps ens repercuteix en la nostra vida. Gràcies a les metes que ens proposem en els estudis per molt dificultoses que hi siguen, sempre tenen una recompensa final. En aquest cas, díriem que la recompensa sería una bona cultura y un bon sou treballant el menys possible.

Alguns pensen, que l'èxit social no els importa perquè ells són coneguts pels pares. Y solen pensar més en l'herència familiar que en la seua educació, cultura y el més important, la posició social. Diría que esta gent es confía molt, y que en el pijor dels seus casos, la seua vida sol ser nefasta.

Soc del pensar que cada ú ha de ser lliure a l'hora d'elegir les seues metes. Ja que no tots tenen les mateixes possibilitats d'aconseguir el buscat èxit social. Hi ha gent que tindrà més capacitat que altres. Y per això l'èxit social es basa en l'esforç diari per aconseguir-ho. Y cuant més gran es l'esforç, més important es la meta que intentes acabar. Sent admirat així en un futur per la teua societat que t'envolta.

Resumint, vull dir que l'èxit social es el triomf aconseguit a base d'esforç rutinari.

No hay comentarios: